“Walter is een zeer persoonlijke trainer die speciaal voor mij met mijn lichamelijke beperkingen een perfecte training op maat samenstelt. Een goede balans tussen kracht en conditie in alle trainingen en steeds zeer gevarieerd. Steeds weet hij je tot de top van je kunnen te drijven. ”

Edwin

“Sporten met Walter is iedere keer een uitdaging. Walter zorgt ervoor dat je altijd het uiterste uit jezelf kan halen, zonder er te veel druk op te leggen. Daardoor komt de motivatie om een stukje verder, harder of zwaarder te gaan altijd uit jezelf. Walter heeft niet veel nodig om te zien op welke manier je het beste gemotiveerd kan worden en geeft je daarbij de ruimte om zelf te zoeken naar de juiste trainingen. Trainen met Walfit moet je gewoon doen!”

Bo

“Walter heeft goed geluisterd naar mijn redenen om weer te gaan sporten. Dit verwerkt hij in gevarieerde trainingen, waardoor ik er ook echt plezier in heb om naar de sportschool te gaan. Al na een paar maanden merk ik resultaat: ik zit beter in mijn vel en een uurtje ‘losgaan’ zorgt voor minder stress. Heerlijk!”

Judith

Contact opnemen