Prestatie Training

Krachttraining is een onderschatte factor in het beoefenen van een wedstrijdsport. Samen met de hoofdtrainer of coach kan ik kijken naar de belastbaarheid van spelers en de belasting die gevraagd wordt tijdens een wedstrijdsituatie. Waar nodig kunnen we aanpassingen in de trainingen maken waardoor de spelers de juiste tools in hand hebben om sneller, wendbaarder of simpelweg krachtiger te bewegen in hun sport. Of dat nu voetbal, hockey, tennis, golf of een andere sport is maakt niet uit. Individueel of in teamverband ga ik met de atleet aan de slag om hem of haar sterker te maken op die aspecten die handig zijn voor de te beoefenen doelsport.
Voor meer informatie of een overleg over prestatietraining voor teams kunnen we een afspraak maken. Individuele prestatie sporters kunnen een proefles afspreken.

Wat Joep vertelt over de krachttraining bij Walfit PT:
“Met Dames 1 van M.H.C. DES hebben we een seizoen wekelijks fysieke training gevolgd, verzorgd door Walfit PT. Dit was sportspecifiek en daarom erg geschikt voor onze doelstelling; fitter worden. Kracht, conditie en doorzettingsvermogen werden op een leuke uitdagende manier tot op het randje getest. Een aanrader voor ieder sportteam.”

Contact opnemen